Konference All for Power 2013

17.1.2014

Konference All for Power 2013

Této dvoudenní konference, která se koná již tradičně na závěr roku, se pravidelně zúčastňují hlavní představitelé české a slovenské energetiky a představuje prostor nejen pro získání nových informací z našeho oboru, ale i příležitost pro užitečná pracovní jednání. Konferenci doprovázela tradiční výstava dodavatelů pro energetiku, mezi nimiž po boku firem jako Škoda Praha Invest, Westinghouse, Alstom nebo Škoda JS nechyběla ani naše společnost. Na našem stánku měli zájemci z řad odborné veřejnosti možnost získat informace o nabídce našich produktů a poskytovaných služeb.

Během prvního dne konference měli účastníci možnost seznámit se mimo jiné se zkušenostmi skupiny ČEZ z realizace programu komplexní obnovy uhelných elektráren a jejích plánech do budoucnosti, vyslechnout ředitele projektů dostavby elektráren Mochovce a Temelín a prezentace hlavních uchazečů o dostavbu JE Temelín. Pozornost v závěru prvního dne konference AFP vzbudila prezentace plánu rozvoje elektrizační soustavy Kazachstánu, dokazující potenciál této země a možnosti vzájemné spolupráce s ČR.

Druhý den konference byla na programu problematika teplárenství, průmyslová energetika, emisní povolenky a právní aspekty podnikání v oboru energetiky. Přednášející se zaměřili na dopady nových plánů Evropské komise na další zpřísnění emisních limitů, resp. revize BAT (nejlepší dostupné techniky) pro velké energetické zdroje a průmyslové podniky a obecně vývoj česko-slovenské energetiky v celosvětovém kontextu.





Člen skupiny

CTYGROUP

Cze | Eng | Rus


Všechna práva vyhrazena: MODŘANY Power, a.s.
Webové stránky: NETservis s.r.o.